Βασικό
Βασικό

Απλή σελίδα

Εταιρικό
Εταιρικό

corporate

E-shop
E-shop

eshop

Ποιοι είμαστε

about us web hosting

Η Digi-web αποτελείται από μία ομάδα κορυφαίων συνεργατών με μακροχρόνια εμπειρία στο Internet, το προγραμματισμό και την κατασκευή ιστοσελίδων.

Είμαστε άνθρωποι που έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους εδώ και χρόνια για να προσφέρουν στην αγορά ολοκληρωμένες ψηφιακές υπηρεσίες με στόχο την υψηλή αποτελεσματικότητα και αισθητική, την πρωτοτυπία, την σωστή διαχείριση, την στρατηγική σε συνδυασμό με έντονη δημιουργικότητα που αναδεικνύει την υπηρεσία που προσφέρει η εκάστοτε ιστοσελίδα.

Είμαστε μία ομάδα ανθρώπων με υψηλή εξειδίκευση σε όλους τους τομείς του Internet που ενώσαμε το Πάθος μας για δημιουργία σε συνδυασμό με τις ανάγκες που πρέπει να πληροί η κάθε ιστοσελίδα.

Το μεγαλύτερο προτέρημα της Digi-web:

Ακούμε τους Συνεργάτες μας. Είναι πολύ σημαντικό για όλο το οργανωμένο team της Digi-web να δρα για τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας που θα εκφράζει πάνω απ´ όλα τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας με την σύμφωνη γνώμη των ειδικών της Digi-web.

Όλα γίνονται αρκεί να έχει νόημα:

everything is posible web hosting

Μπορούμε τεχνικά και δημιουργικά να ανταποκριθούμε σε όλες τις ανάγκες υποστηρίζοντας την πιο άρτια επικοινωνιακή στρατηγική αρκεί να υπάρχει σύνδεσμος της εκάστοτε υπηρεσίας με την επιτυχημένη λειτουργία της επιχείρησης.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ως Digi-web επιτυχημένες ιστοσελίδες με μεγάλο αριθμό χρηστών, καταναλωτών και πελατών.

Με αυτό τον τρόπο έχουμε εξασφαλίσει ήδη μία επιτυχημένη πορεία στην κατασκευή ιστοσελίδων που είναι ενεργές στη δραστηριότητα τους και όχι στατικές.

Για εμάς η στατικότητα μιας ιστοσελίδας είναι ο εχθρός της Digi-web. Γι αυτό βρισκόμαστε δίπλα σας κάθε φορά για να σας αφυπνίζουμε με νέες ιδέες και συμβουλές που θα απογειώσουν την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας.

  • Εντοπίζουμε το target group στο οποίο απευθύνεται κάθε ιστοσελίδα και καθορίζουμε την στρατηγική μας με γνώμονα το κοινό-στόχο.
  • Σε επιχειρήσεις που ήδη δραστηριοποιούνται με φυσική παρουσία στόχος μας είναι να διευρύνουμε το target group με συγκεκριμένη στρατηγική διαχείρησης της ιστοσελίδας.
  • Στην Digi-web δεν αναζητάμε πελάτες, αλλά Συνεργάτες Μαζί καθορίζουμε τις ψηφιακές σας ανάγκες, την στρατηγική που θα ακολουθήσουμε και βρισκόμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα στη δραστηριότητα σας όποια και αν είναι αυτή.
  • Είμαστε πάνω απ´ όλα Συνεργάτες για να επιτύχουμε την πιο υψηλή αποτελεσματικότητα.
  • Υπέρτατος στόχος της Digi-web είναι να εκφράζει τις ανάγκες των μελλοντικών δημιουργών, αλλά και τις ανάγκες των αναδυόμενων και υπαρχουσών αγορών, πάντοτε με σεβασμό στις ιδιαιτερότητες και τα προτερήματα της ιντερνετικής αγοράς.