Βασικό
Βασικό

Απλή σελίδα

Εταιρικό
Εταιρικό

corporate

E-shop
E-shop

eshop

Φιλοξενία ιστοσελίδων

Η Digi-web ήρθε να καλύψει κάθε ψηφιακή ανάγκη είτε προορίζεται για προσωπικές ιστοσελίδες με ιδιαίτερο χαρακτήρα είτε για Επιχειρηματίες που θέλουν να προεκτείνουν τη δραστηριότητα τους και μέσω του Διαδικτύου, γεγονός που επιβάλλει η σύγχρονη εποχή καθώς ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των εμπορικών συναλλαγών γίνεται αποκλειστικά μέσω του Internet.

Μπορούμε να φροντίσουμε για την κατάλληλη φιλοξενία της σελίδα σας στο διαδίκτυο. Αναφέροντας τον όρο κατάλληλη θα θέλαμε να δώσουμε έμφαση σε δύο αρκετά σημαντικούς τομείς της ενότητας "Φιλοξενία" όπως σε αυτόν της Ασφάλειας των δεδομένων που φιλοξενούνται καθώς επίσης και την Ταχύτητα της μεταφοράς των δεδομένων αυτών.

Από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας μας έχετε τον ενεργό ρόλο του συνδημιουργού, γεγονός που μας καθιστά συνοδοιπόρους του ψηφιακού και υπέροχου κόσμου.

Aσφάλεια

Όσο αφορά τον κώδικα και την ασφάλεια αυτού χρησιμοποιείται αντικειμενοστραφής προγραμματισμός (Object Oriented Programming) κυρίως στην γλώσσα PHP. Σε ειδικές περιπτώσεις χρησιμοποιούνται και έξτρα επίπεδα ασφαλείας όπως είναι η χρήση server side srcipts και πρωτοκόλλων (https) αλλά και client side προγραμμάτων.

web hosting

Tαχύτητα Μεταφοράς Δεδομένων

Η ταχύτητα μεταφοράς περιλαμβάνει αρκετούς παράγοντες. Εν αρχή η δυνατότητα του μηχανήματος (server) να λειτουργεί παράλληλα με πολλά web sites και να τα αποδίδει σωστά και χωρίς καθυστερήσεις είναι ίσως η κυριότερη.

Έπειτα αρκετά μεγάλο ρόλο έχει η σύνδεση του server προς τον υπόλοιπο κόσμο, την ταχύτητα που αυτός συνδέεται δηλαδή με το internet. Η ταχύτητα μετριέται σε Mbps και είναι συνήθως μεταξύ 100Mbps και 1 Gbps (δέκα φορές γρηγορότερη).

Στη ταχύτητα αυτή μεγάλο ρόλο παίζει η τοποθεσία του server, φανταστείτε να είχατε το μηχάνημα με το Site σας σε έναν Server στην Αμερική και εσείς να απευθυνόσαστε σε κοινό της Ευρώπης. Η ταχύτητά σας σε αυτή την περίπτωση θα ήταν αρκετά χαμηλή , τουλάχιστον σε χρόνο απόκρισης. Αυτό γίνεται διότι τα δεδομένα θα χρειαζότανε να περάσουν από αρκετά routers (μεσολαβητές) μέσα από διάφορες χώρες ώστε να φθάσουν τελικά σε εσάς.

Ο server που χρησιμοποιείται είναι στην Ευρώπη με ταχύτητα μεταφοράς 100mbps και με ping 80~100 (χρόνος απόκρισης).

After sales υπηρεσίες:

Για εμάς οι υπηρεσίες μας δεν σταματούν στην κατασκευή ιστοσελίδας και την προβολή της στο Internet.

Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με με τις επαγγελματικές συμβουλές μας, αλλά και για να καλύψουμε τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες σας.

Μέσα από κάθε ιστοσελίδα θα έχετε κερδίσει κάτι ακόμη πιο σημαντικό από την αποτελεσματική σας παρουσία και δραστηριότητα στο Internet μέσω της ιστοσελίδας σας: έναν πραγματικό Συνεργάτη που είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να υλοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο κάθε νέα σας ψηφιακή ανάγκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να βρούμε το ιδανικό πακέτο και για εσάς.