Βασικό
Βασικό

Απλή σελίδα

Εταιρικό
Εταιρικό

corporate

E-shop
E-shop

eshop

Κοινωνική Δικτύωση

Η πολυετής εμπειρία μας και η τεχνογνωσία πάνω στα Social Media θα εγγυάται ένα τέλειο πλάνο για την προσωπική ή και την εταιρική ιστοσελίδα σας.

Η Digi-web είναι εδώ για να δημιουργήσετε την καλύτερη κοινωνική εμπειρία για εσάς και το κοινό σας.

Facebook

web site hosting To Facebook είναι πλέον ένας από τους πιο εύκολους, άμεσους και σύγχρονους τρόπους επικοινωνίας του κοινού. Δικαίως έχει καταξιωθεί ως η κορυφαία υπηρεσία Social Media λόγω τον λειτουργιών που προσφέρει κυρίως στον τομέα της διασκέδασης.

Δεν είναι μόνο τα παιχνίδια όμως που ενδιαφέρουν το ευρύ κοινό. Η Digi-web μπορεί να προσφέρει διαρκή ανάπτυξη στα Social Media που επιθυμείτε μέσω ειδικά σχεδιασμένων φωτογραφιών αλλά και Video με σκοπό την ευρύτερη προβολή και απορρόφηση των ενδιαφερομένων. Η νέα σας κεντρική εικόνα καθώς και τα καθιερωμένα Status Updates θα αυξήσουν την προσοχή του κοινού και θα δώσουν ένα φρέσκο Look στην σελίδα σας.

Είμαστε επίσης σε θέση να κατασκευάσουμε ιδικά διαμορφωμένα Plugins για το Facebook, όπως διαγωνισμούς, Σελίδα καλωσορίσματος, Σελίδα «Like»κλπ… Αυτές οι ενέργειες θα σας βοηθήσουν ώστε να μετατρέψετε περισσότερους επισκέπτες σε ενδιαφερόμενους, αφού εφόσον θα σας έχουν κάνει Like και θα ενημερώνονται και για τα τελευταία σας νέα γνωστοποιώντας τα και στους κοινούς τους κύκλους.

Twitter

To Twitter μας δίνει την δυνατότητα προώθησης της εμπορικής σας επιχείρησης άμεσα σε νέους πελάτες. Αυτή η ενέργεια οδηγεί την ιντερνετική κυκλοφορία προς την ιστοσελίδα ή στο blog σας και φέρνει έτσι νέα συμφωνίες. Δεν έχει σημασία ποιοι είναι οι στόχοι της επιχείρησης σας, το Twitter μπορεί έχει άμεσο θετικό αντίκτυπο για την κοινωνική Social Media στρατηγική σας.

Επιτρέψτε μας να ρυθμίσουμε και να διαχειριστούμε το λογαριασμό σας στο Twitter δίνοντάς σας τη δυνατότητα μιας προγραμματισμένης καμπάνιας από tweets με άμεση σύνδεση και με άλλες υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης. Εγγυόμαστε την επιτυχία!

Youtube

Η δημιουργία ενός εταιρικού YouTube καναλιού δεν είναι απλή υπόθεση. Προϋπόθεση είναι να υπάρχει αρκετό υλικό (Video) καλής ποιότητας ώστε να αναδείξει την επιχείρηση σας και να στριμώξει τους ανταγωνιστές σας.

Το εξειδικευμένο πακέτο μας περιλαμβάνει τη δημιουργία καναλιού με βάση των εταιρικών σας προδιαγραφών. Μπορείτε λοιπόν να ξεχωρίσετε μέσω των ειδικά κατασκευασμένα για εσάς εικαστικών της κεντρικής σας σελίδας καθώς και μέσω του σωστού στησίματος των κατηγοριών Video και του εμπλουτισμού του περιεχομένου που θα αναρτηθεί σε συνάρτηση πάντα με την κοινοποίηση του περιεχομένου στα υπόλοιπα Social Media.

LinkedIn

Καθώς το Προφίλ του LinkedIn δεν είναι παρά ένα καλοστημένο βιογραφικό σημείωμα, αρκετοί εμμένουν στην απλή συμπλήρωση του. Το κλειδί σε αυτή την περίπτωση είναι η σωστή ενημέρωση του προφίλ με τα τελευταία δεδομένα του Βιογραφικού, η εισαγωγή μιας προσωπικής εικόνας ώστε να πετύχουμε καλύτερη επαφή, η προσθήκη ενός εισαγωγικού μηνύματος αλλά και extra πληροφοριών που θα δώσουν καλύτερη εικόνα στον αναγνώστη.

Οι αναφερόμενες τεχνικές σε συνδυασμό με τον πλήρη κύκλο των γνωστών σας επαφών μπορούν να εκτοξεύσουν την επαγγελματική σας επιτυχία στα ύψη!

Στόχος μας είναι να αναδείξουμε την σελίδα σας στον μέγιστο βαθμό χρησιμοποιώντας όλα τα σύγχρονα μέσα και τεχνικές ώστε να επιτύχουμε μαζί την ισχυροποίηση της επιχείρησης σας.