Βασικό
Βασικό

Απλή σελίδα

Εταιρικό
Εταιρικό

corporate

E-shop
E-shop

eshop

Κατασκευή ιστοσελίδων

Η μακροχρόνια εμπειρία και η εξειδικευμένη γνώση τόσο στον προγραμματισμό, όσο και στην κατασκευή ιστοσελίδων, δημιούργησε το όραμα για την σύσταση μιας εταιρίας που θα είχε ως στόχο να εντάξει όλο και περισσότερους ανθρώπους στην ψηφιακή εποχή και στην σωστή και αποτελεσματική χρήση του Internet.

Στόχος της Digi-web είναι να δημιουργήσει το πιο ευχάριστο περιβάλλον για τον χρήστη κατά την πλοήγησης του στο διαδίκτυο.

Web Development

web site hostingΤόσο το design του site, όσο και ολόκληρο το λειτουργικό, δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες που αγκαλιάζουν τον χρήστη, δημιουργούν έναν εύχρηστο, απλό και φιλικό κόσμο, κατανοητό και για τους πιο άπειρους της ψηφιακής εποχής.

Τεχνικά η κατασκευή ιστοσελίδων περιλαμβάνει τη χρήση πολλών διαφορετικών γλωσσών, όπως η php, η javascript, η mysql και το css. Η χρήση αυτών των γλωσσών μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε ένα όμορφο και ασφαλές περιβάλλον, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες διαθέσιμες τεχνικές.

Φιλικότητα προς το χρήστη

Χρειάζεται ευχρηστία, ευκολία στην πλοήγηση, καθαρό περιεχόμενο και σωστή τεχνική υποδομή για την «υποδοχή» των μηχανών αναζήτησης. Υπάρχουν τεχνικές όπου χρησιμοποιούνται στην κατασκευή της εμφάνισης έτσι ώστε η ιστοσελίδα να δουλεύει παντού, ακόμη και σε όλα τα κινητά τηλέφωνα.

Web Templates

Εκτός των τεχνικών γνώσεων που χρειάζονται για την κατασκευή της ιστοσελίδας, είναι πολύ σημαντικός ο τρόπος που αυτή εμφανίζεται στον περιηγητή μας. Ο Τρόπος εμφάνισης ονομάζεται Template, οτιδήποτε δηλαδή καλαίσθητο έχει να επιδείξει μια ιστοσελίδα προς στους επισκέπτες αυτής.

Πολλά Templates δημιουργούνται με σκοπό ο πελάτης να έχει την δυνατότητα με μερικά κλικ να επεξεργαστεί κατάλληλα την εμφάνιση της σελίδας του στο μέλλον. Λειτουργίες όπως η εμφάνιση ή απόκρυψη στηλών, η επιλογή διαστάσεων, η εμφάνιση κατάλληλων Flash και πολλά άλλα μπορούν να συμπεριληφθούν στο κομμάτι αυτό της δημιουργίας Template.

Όμορφες εικόνες

Τα προγράμματα επεξεργασίας εικόνων (Photoshop / Indesign) , οι τεχνολογίες CSS (CSS3), καθώς και η γλώσσα προγραμματισμού (PHP / Javascript) είναι 3 βασικά στοιχεία τα οποία αποτελούν βέβαια συστατικά επιτυχίας.

Επιτυχία

Πετυχημένη θεωρείται μια ιστοσελίδα που προσελκύει επισκέπτες και επιτυγχάνει τους εμπορικούς σκοπούς της επιχείρησης που εκπροσωπεί. Με σωστή χρήση των παραπάνω τεχνικών δημιουργίας της ιστοσελίδας η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη.